Van een metallic muur in goud of brons tot een robuuste betonlook. Decoratief stucwerk is niet voor niets geliefd: je maakt er een statement mee in jouw interieur. Simon & Meerman is gespecialiseerd in dit exclusieve stucwerk.

Betonstuc

Betonstuc is een hoogwaardig pleistermateriaal, waarmee we wanden een mooie natuursteen- of betonlook geven. De waterdichte eigenschappen maken het niet alleen prachtig voor de woonkamer, maar ook ideaal voor gebruik in badkamers en keukens als vervanger van tegels. Onze stukadoors zijn gespecialiseerd in dit bijzondere stucwerk, dat vraagt om vakmanschap en ervaring.

Hou je van een industrieel interieur? Met Sichtbeton geven we je wanden de robuuste en rauwe uitstraling van een gestorte betonmuur. Ga je liever voor een authentieke verfijnde uitstraling? Dan is Beton Ciré wat voor jou. Beton Ciré is flexibel en sterk en heeft als groot voordeel dat het vochtwerend is, zodat we het ook kunnen toepassen in de badkamer en keuken.

  Metal Stuc

  Ben je op zoek naar iets unieks? Ga dan voor een metallic wand! Met Metal Stuc Boncreations brengen onze stukadoors een bijzonder en luxe metallic effect aan in bijvoorbeeld messing, champagne goud of koper. De verschillende varianten kunnen we combineren om zo de meest uiteenlopende effecten en kleurschakeringen te creëren. Van opvallend met veel effect tot een meer subtiele wand, voor een warme en natuurlijke uitstraling.

  Interesse in een vrijblijvende prijsopgave? Neem contact met ons op!


  Stukadoor Barneveld

  Eelco Meerman

  06 - 46 05 77 22

  Neem contact met ons op

  Stukadoor Amersfoort

  Christiaan Simon

  06 - 20 31 51 77