Een mooi interieur begint bij strak stucwerk. Stukadoorsbedrijf Simon & Meerman verzorgt stucwerk van topkwaliteit voor een mooie afwerking van wanden, plafonds en buitengevels.  

Van rijwoning tot twee-onder-een-kap en van villa tot bedrijfspand. Of het nu gaat om bestaande bouw, nieuwbouw of zelfs een eeuwenoud monumentaal gebouw: met ons stucwerk voorzie je elke ruimte van een stijlvolle uitstraling en strakke afwerking. Bij Simon & Meerman werken we uitsluitend met materiaal van hoge kwaliteit voor het beste resultaat, zodat je jarenlang ervan kunt genieten.

Wil je de wanden een mooie kleur geven? Onze ervaren stukadoors adviseren je graag over de mogelijkheden. Zo ben je met een sierpleister met korrelstructuur als spachtelputz in de juiste tint in één keer klaar. Wil je de glad gestuukte wanden laten saucen? Dan is latex spuitwerk wat voor jou.

Stucwerk gaat verder dan een strak afgewerkte wand of plafond. Hou je van een bijzondere afwerking en wil je extra karakter geven aan je woning? De stucadoors van Simon & Meerman zijn gespecialiseerd decoratief stucwerk. Combineer bijvoorbeeld de strak gestuukte wanden in de woonkamer met een metallic muur. En wat dacht je van beton ciré in de badkamer?

Ben je geïnteresseerd in ons stucwerk? Neem contact op en we bespreken graag de klus met je!


Stucadoor Barneveld 

Eelco Meerman

06 - 46 05 77 22

Neem contact met ons op

Stucadoor Amersfoort 

Christiaan Simon

06 - 20 31 51 77