Wil je jouw muren en plafonds na het stuken meteen strak in de verf en in de juiste kleur? Ook voor de afwerking ben je bij Simon & Meerman aan het juiste adres. We gaan altijd voor een perfect eindresultaat met veel oog voor detail. Daarom kiezen we dan ook vaak voor latex spuitwerk. Hiermee creëer je een ongeëvenaard strakke afwerking. 

Latex spuitwerk zetten we in bij zowel kleine als grotere bouwprojecten. Met onze spuittechniek brengen we machinaal latex aan. Zo spuiten we latex in nevelvorm op de wanden en plafonds voor een super strak eindresultaat.

Doordat je het stucwerk en de afwerking in één hand houdt, weet je altijd waar je aan toe bent, dankzij duidelijke afspraken en overzichtelijke offertes. Als klant profiteer je van één vast aanspreekpunt en dat werkt niet alleen efficiënt en gewoon heel prettig, maar je krijgt ook het beste eindresultaat. Waarom? Als stukadoors werken we ons eigen werk af. Dat zorgt voor een perfecte afwerking van het stucwerk.

Ben je op zoek naar een muur met karakter? Combineer dan latex spuitwerk met decoratief stucwerk. Onze ervaren stukadoors geven graag je advies en denken met je mee.

Interesse in een vrijblijvende prijsopgave? Neem contact met ons op!


Stukadoor Barneveld

Eelco Meerman

06 - 46 05 77 22

Neem contact met ons op

Stukadoor Amersfoort

Christiaan Simon

06 - 20 31 51 77